Site Loader

Mä olen aivan innoissani!!

Ikuisena ”pakkaa matkalaukkusi niin täyteen, ettei se mene kiinni” -tyyppinä päätin kokeilla jotakin uutta. Seuraavaan reissuun meillä ei pakata yhtään matkalaukkua, vaan reppu!

Rinkka ei tule myöskään kysymykseen, koska pelkillä käsimatkatavaroilla mennään ja rinkkojen koko on pääsääntöisesti yli rajojen. Lyhyen vertailun jälkeen tein helposti valinnan ja päädyin suomalaiseen Savotan Jääkäri -reppuun (koko m).

Retkitukku.fi toimitti tilauksen pakettiautomaattiin kahdessa päivässä.
Saattaa olla, että ostan vielä toisenkin, niin on sitten miehelläkin samanlainen.

Reppu on hyvinkin käytännöllinen, kun lomalla liikutaan paikasta toiseen
ja erilaisissa ympäristöissä. Reppu vain selkään ja menoksi! Eikä sitä omaisuutta tarvitse mukanaan älyttömästi raahata.  Jos nyt mietitään, että käsimatkatavara saa painaa 7 kiloa lennollamme, niin mukaan saa kyllä otettua kaiken tarpeellisen. 

Tai siis näin mä nyt innoissani ajattelen. Joskus olisin ollut kauhuissani, kun olisi ehdotettu reppua matkalaukun sijaan. Niin ne asenteet ja mieltymykset muuttuvat. Eipä meistä ”reppureissaajia” tällä pakkaustyylillä tule, mutta ehkä opimme olemaan käytännöllisempiä kuitenkin. 

Savotan Jääkäri-reppu itsessään painaa vain 1,75kg ja sen kokonaistilavuus on 30litraa.
Lisäksi siihen voi kiinnittää ties minkälaista lisäosaa. Hyvä hankinta siis!

admin

KATHY GOES SUNNY

Moikka! Täältä blogin takaa löytyy reilu nelikymppinen Kati, jonka isona intohimona on matkustelu. Matkassa mukana kulkee aviomieheni ja välillä muutakin perhettä.

Haluan jakaa kertomuksia, fiiliksiä  ja kokemuksia matkoiltamme tässä blogissa myös muille. En ole käynyt kaikkialla, mutta jokaisesta käymästäni paikasta olen löytänyt jotakin kiehtovaa.

Parasta on matkustaminen, toiseksi parasta seuraavan reissun suunnittelu. Aina ei tarvitse mennä kauas, mutta matkaan on päästävä! Olemme haaveilleet myös ulkomaille muuttamisesta – kenties vielä  pääsen kirjoittelemaan siitäkin projektista. 

Kirjoittelen tätä blogia pilke silmäkulmassa ja se toimii mulle vähän kuin päiväkirjana. Toivottavasti siitä on iloa muillekin. Tervetuloa lukemaan ajatuksia, kokemuksia ja matkasuunnitelmia!

kavijalaskuri